torstai 17. joulukuuta 2015

Dimex-arvonnan voittaja: Naisten työvaatesetti

Aamulla heräsin intopinkeänä, koska pääsin suorittamaan blogin ensimmäistä arvontaa. Tässä taloudessa se suoritetaan perinteisesti lapputekniikalla, eikä millään tuhannen arvontasovelluksella tai muulla mahdollisesti epäluotettavalla menetelmällä. Eihän lottovoittajaakaan valita millään ohjelmalla!

Leikkasin lippulappuset valmiiksi ja niiden määrä oli sen verran yllätys, että astiankin jouduin vaihtamaan isommaksi. Jokainen kommentti tuli vielä uudelleen luetuksi ja sitten arvottiin. Aamukahvit saivat juhlavaa tunnelmaa tästä uudesta ohjelmanumerosta. Voittajalapun nosti aamukahvin lomassa, ennen hakettamaan lähtöä, Kalle. Virallinen valvoja istui vieressä, ja ihmetteli, että mitä tässä nyt arvotaan.


Ja VOITTAJA ON: Marianne J. Paljon Onnea! Sinuun on otettu yhteyttä. Naisten työvaatteista postasin Luukussa 3, jonka pääset lukemaan tästä.https://www.instagram.com/dimexworkwear/Blogissani ehdit tänään osallistua kahteen arvontaan: IKH:n lahjakortin ja Dimexin lastentyöasun arvontoihin. Onnea matkaan!
http://viranomaisenvalvoma.blogspot.fi/2015/12/joulukalenteri-luukku-15-arvonta.htmlhttp://viranomaisenvalvoma.blogspot.fi/2015/12/joulukalenteri-luukku-10-arvonta.html
http://viranomaisenvalvoma.blogspot.fi/2015/12/joulukalenteri-luukku-10-arvonta.html

2 kommenttia:

Anna paukkua