torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: Luukku 3

3.12.2015

Tosinaisen parempi pehmeä paketti

Ladies, ja gentlemen, varsinkin ne jälkimmäiset, jotka kamppailevat joululahjaideoiden kanssa. Nyt seuraa kallisarvoinen opetushetki, jolla tosinainen tehdään iloiseksi ja vältät epätoivoisen lahjajahdin aatonaattona.

Unohda koon arvuuttelu alusvaateosastolla (sen kun tietäisi itsekään), unohda se satiininen yöpaituli, jonka käyttöaste ei tule päätä huimaamaan. Tässä on nyt vaatekerta, jolle olisi käyttöä silleen ihan oikeasti.

Dimexin valikoimasta nimittäin löytyy omat työvaatteet naisille, kesä- ja talviversiona. Ei enää hehtaaritakkia, jota purjeenakin voisi käyttää, vaan tyylistä tinkimätön työvaate. Voi sanoa, että tätä mää oon kaivannutkin työvaatteita metsästäessä. 

Tässä naisten oma takki kesäversiona. Kokoja löytyy väliltä XS-2XL. Taskuja piisaa. Suoran, säädettävän helman avulla voimme jättää entiset "resoripussukat" unholaan.
Talvitakissa on Thisulate-vuori ja se soveltuu vettä- ja likaahylkivänä tositoimintaan.
Taskuihin mahtuu keskiverron yksiön muuttokuorma ja takki istuu kuin lapanen. Tahtoooo!!!


Tässä esimerkki ihan perushoususta, kesäversiona
Tässä yksi esimerkki perushoususta, kesäversiona.


Olkaimellinen versio kestää talvella kykkimistäkin ilman, että paleltuu munuaiset.


Dimexin sivuilta löytyy Jälleenmyyjät ja ajoissa, kun olet liikenteessä, niin ehdit saada tarvittaessa tilatuksikin.

Ja seuraa vielä tärkeä tiedote: Huomenna tyylistä tinkimättömien heijastinpukumuijien tai sellaisen tuntevien kannattaa olla kärppänä luukkua aukomassa!


https://www.instagram.com/dimexworkwear/
8 kommenttia:

 1. Itse tarvii itselle lahja ostaa ja tuli jo tilattua jenkeistä länget. Ei kai sitä ny itse mitään sillei tarvi.. vuodelta 98 talvitakki yhä tallitakkina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tuntuu, että itselle on kaikista vaikein ostaa. Tai sitä miettii, että pärjäiskö kumminkin ilman, vaikka tahtois.

   Poista
 2. Kunnon Maalaisen univormuun kuuluu henkselidimexit ja on muuten mukavat päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuta ei jaksais käyttäkään, kun tottuu henkselipöksyihin.

   Poista
 3. Henkselihousut on talvikelissä ehdottomat. Vuoden -07 Dimexin tietyövärinen toppapuku on lämpimin, mitä mulla on koskaan ollut. Nykyisin suosin oranssin väristä mieluummin kuin tuota keltaista, ei tartte hirvijahtiaikaan vaihtaa ja on laillinen. Seuraavan kerran kun tarvin uutta työpukua, niin nää on kyllä sovitettava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans nyt oranssi (kuten kuvista näkyy) ja ehdottomasti henkseleillä, viime vuonna joulupukin tuoma. Mutta kyllä mää tän naisille suunnatun mallin seuraavaksi haluaisin.

   Poista

Anna paukkua