perjantai 19. lokakuuta 2018

Kepparitalli DIY kuormalavasta

Tässä esittelyssä ihana kepparitallimme. Tällä hetkellä tallissa kapasiteetti paukkuu, kun eläinmäärä on lähes triplaantunut, mutta sopu sijaa antaa ja tarvittaessa osa on laitumella.

Kepparitalli on rakennettu kuormalavasta. Katto on tehty laudanpätkistä  ja vanerista, ja vaneri on päällystetty kattohuovan palasella. Listoitimme katon vielä, kun sattui olemaan listaa saatavilla. Valot toimivat ajastimella ja saavat virran paristoista.
Tässä vielä työn alla. Maalaamalla saa siistin näköisen.
Keppari-innostus on meillä täydessä vaiheessa. Ulos ollaan tehty harjanvarsista estepuomeja, tolpista on syntynyt yksi protortyyppi-pari, jota vielä kehitellään käytännöllisempään suuntaan. Kepparitallia suosittelen jokaiselle, jolla alkaa hevosia juoksennella siellä täällä: Talliin on iltaisin näppärä kerätä lauma talteen ja siellä pystyy odottamaan ne, joilla ei ole ratsastuspäivä juuri sillä hetkellä.

4 kommenttia:

 1. Hieno kepparitalli! Tästä lähdetään ostamaan vaaleanpunaista maalia, niin saadaan samanlainen :) Kiitos ohjeista ja ideasta!

  VastaaPoista
 2. Tarvitaan väkeä virtuaalitalli Laukkaniittyyn. Laukkaniityssä on vasta viisi hevosta joista tällä hetkellä on vain kolmesta kuva ja kolme uutta hevosta tulossa. Tule käymään Laukkaniityssä siinä pienessä suuressa tallissa!(linkki: https://kepparitalli-laukkaniitty.webnode.fi )

  VastaaPoista
 3. Jos linkki ei toimi voit kopioida sen!!

  VastaaPoista
 4. Saisink mitat tallista, olen tekemäs
  Tulevan viikon lopun lastentapahtumaan keppari tallia

  VastaaPoista

Anna paukkua