keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: Luukku 9

9.12.2015

Lahjaideat toiminnan miehille ja miksei naisillekin

Naapurin emäntä kirjoitti pari viikkoa sitten Facebookissa: "Minusta tuli just IKH:n asiakas. Miksi edes yrittää muualta kun tuolla palvellaan naistakin tosissaan. Kiitos pojat. Hallilämmitin matkalla kotiin." 

Niiin! Tätähän mää oon yrittänyt sanoa! Ja munkin naispuolisista ystävistä joka toinen kysyy, kun kerron käyneeni tai olevani menossa IKH.lle, että "Niin Minne?!". 

Joululahjashoppailussakin olen viime vuosina luistellut helppoa reittiä maaliin ko. kaupan kautta. No ihan joka pirkolle sieltä ei välttämättä lahjaa keksi, mutta herroille lahjan löytyminen on hyvinkin todennäköistä. Ainahan siellä on jotain, jota eivät itse raski ostaa, mutta kuitenkin haluaisivat. Pientä vakoilua etukäteen harrastamalla pystyy pääsemään aika täsmälliseenkin lopputulokseen. Lisäksi etuna mainittakoon, että vaikket aivan rasvaprässien ja hiomakoneiden asiantuntija olisikaan, niin tässä kaupassa, toisin kuin monessa muussa, on myyjä. Silloin ei tarvi itse olla, kuin suurpiirteisesti kartalla, niin lopputulos alkaa kuitenkin aueta.

Nyt siis suosittelen lämpimästi, että tänä vuonna eläisit vaarallisesti ja skippaisit pyjaman tai partaveden. Itse oon ostanut lahjaksi mm. porakoneen, sirkkelin, vaatteita, akkukäyttöisen rasvaprässin, hallitunkin jne jne..
Kuulosuojaimet on löytyneet eräänä jouluna munkin paketista. Näissä on AUX-liitännän lisäksi Bluetooth, joka on kyllä aika ehdoton ominaisuus, niin puhelut onnistuu näppärästi.

Tää on lamppu, jonka voi kiinnittää magneetilla.Ladattava ja taittuva versio, korjaushommissa voisin kuvitella toimivan hyvin

Radiopuhelinsetti, tarpeeseen tai hupikäyttöön. Vois olla aika iskevä lahja naperoillekin.

Henkilökohtainen rasvaprässi tulis tarpeeseen varsinkin talouksissa, joissa käyttäjiä on useita ja ko.vekotin aina teillä tietämättömillä. Toiset suosivat akkukäyttöistä, toisille perinteinen malli sopii paremmin. Tämän kohdalla satsaa laatuun.

Tätä lahjaa toivoi naapuri. Kuulemma hyvä talikko tulee aina tarpeeseen.

Yleismittaria tarvii jokainen. Meillä vanha isäntä jemmaa talon ainoaa.

Heijastava spray vois olla tän joulu hittituote. Omansa on tekstiileille, koville pinnoille ja eläimille. 

Led-valonheittimet kiinnostaa nyt kovasti, koska niitä täytyis hankkia korvaamaan vanhat halogeenit.
Kuka nämä nitojat aina nyysii?!!!

Kun jalat viettävät suurimman osan päivästä turvakengissä, niiden voi sanoa ainakin tulevan tarpeeseen. Uusia päheitä malleja on niin lyhyellä, kuin pitkällä varrella.

Vuotohälytin on edullinen pikkulahja jollekulle, jolla on kaikkea. Tämä aloittaa meuhkaamisen havaitessaan vesivuodon.
Lapsillekin voi aivan helposti ostaa lahjat IKH:lta :D Tarjolla on potkumopoja, polkutraktoreita, pienoismalleja, ja kaikenlaista vempelettä.
Siinä missä vanha isäntä perinteisesti toivoo lahjaksi helikopteria ja työkalupakkia, tämä on kiva idea myös lapsille, kun ostaa ikioman työkalupakin ja sinne pieniä työkaluja. On varmasti aivan ykköslahja, kun on sen jälkeen omat työkalut. Ja kokoelmaa voi kartuttaa pikkuhiljaa, joten samalla saa ideat seuraavillekin synttäreille ja jouluille.

Mulla ei tuottanut vaikeuksia valita tuotteita tätä luukkua varten, tai ennemmin joutui vähän jarruttelemaan, kun ois voinut valita paljon muutakin.Ymmärrän, että jos ei aivan viikoittain tule asioitua tämmöisissä kaupoissa, niin inspiraation saaminen voi olla haastavampaa, mutta rohkea rokan syö ja myyjä jeesaa.

http://www.ikh.fi/joululahjavinkitIKH:n sivuilla osoitteessa ikh.fi/joululahjavinkit löytyy monenlaista.

Huomenna kannattaa olla erityisen hanakasti luukun ääressä, koska luvassa on taas innostava ylläri. 
4 kommenttia:

 1. Tyhjentävä esitys. No yks toive jäi: otsalamppu. Niitäkin varmaan saa IKH:sta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot erittäin ytimessä! Niitäkin nimittäin katsoin sillä silmällä. Valikoimaa oli, en osannu valita suosikkia.

   Poista
 2. Kiitos tästä vinkistä; tälle vuodelle on jo joululahjat hankittuna, mutta kohta on synttärilahjan mietintä edessä, tässä tuli hyviä ideoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis vielä tällä vkolla sännätä IKH:n joulupajalle ostoksille. Oon yleensä tähän aikaan jo paketoinutki kaikki, vaan nyt on vähän tehotonta tonttutoimintaa.

   Poista

Anna paukkua