perjantai 4. syyskuuta 2015

Positiivisuusviikko: Perjantai

Perjantai on automaattisesti hyvä päivä, koska saan silloin ostaa karkkia. Periaatteena on siis, että ma-to karkkia sen sijaan ei saa ostaa. Sitä toki saa syödä, jos jossain on tarjolla (liian harvoin on) tai sitä on jäänyt viikonlopulta syömättä (todennäköisempää on saada sähköpostilla iso perintö). Perjantaisin yhtäkkiä on kaikki mahdollisuudet käsillä: Ostaisko Omareita, Toffifeetä, joku pikku salmiakkipussi, irskareita, ottaisko varalta ainaki kahta lajia? Perjantaisssa on tyyliä ja hillittyä juhlatunnelmaa. Perjantai on ihmisen puolella.

Blogin positiivisuusviikko on siis perjantaissa.
Edellisten päivien positiiviset:
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai

Perjantai: 
- Lumenen CC-voide. Se toimii käytännössä niin, että se on rasva, joka levitetään iholle, jonka jälkeen sulla on uus naama. Uusi naama on parempi, kuin entinen. Kuten eräs sukulainen sanoikin, "Näytät kyllä aivan eriltä, kun laitat vähän meikkiä! Kannattaisko laittaa vähän useammin?".
- Tajusin tänään, että kannan joka päivä useamman tunnin ajan yli 10 kg punttia (lapseksikin kutsutaan), joten sen täytyy saada aikaan näkyviä tuloksia mun lihaksistossa.
- Ohitin tyylikkäästi hampurilaishoukutukset, vaikka kello oli 19:30 ja se on pahin "nappaanpa tuosta pari juustohampurilaista iltapalaksi"-hetki. 
- Mummolounas. Siellä ei syödä mummoja, vaan seurana on ysikymppiä huitelevat, tai ylittäneet, elegantit ladyt, joissa on tyyliä ja järkeä. Vähän kuin oisit lounaalla paikallisten Granthamin leskikreivitärten kanssa.
- Blogia on lukenut taas niin monta ihmistä, että kohta tämä on Hesarin jälkeen tärkein media, ja hukun ilmaisiin traktoreihin, ruohonleikkureihin, kompuroihin ja hengityssuojaimiin. Postaan sitte sieltä juhlista, joissa oon joka ilta. Tää postaus tulee vielä kotoa, mutta huomisesta en voi enää luvata.


Miksi popcornit kuvastaa aina sohvaperunaa? Nehän on jumankekka MAISSIA!
Kuva ei ole lavastettu, mutta ehdin valitettavasti syödä popcornit ennen kuvan ottamista.

2 kommenttia:

 1. Popcornitjuttu on pistänyt mietityttämään muakin! Maissia = kasvis, terveellistä. Ne kun poksauttelee rypsiöljyssä, niin sekin on terveellistä. Sitäpaitsi suurin osa siitä rasvasta on kuitenkin edelleen siellä kattilassa valmistuksen jälkeen. Suola, sitä tulee kuitenkin tosi vähän ja sekin vähä on siellä pohjalla niiden viimeisten poksahtamattomien kanssa, joita ei syödä.
  Niitä pitää pureksi ja sen takia niitä ei pysty hotkimaan ja sehän on kans terveellistä syödä ruokaa hitaasti. :D :D
  Suoranaista terveysruokaa.
  Vois laittaa lauantaipopparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ei tässä kovin suuresta synnistä ole kyse, senkin ortorektikot!

   Poista

Anna paukkua