torstai 17. syyskuuta 2015

Tunneälykäs pysyy kaukana pesukoneen asennuksesta

Hallelujaa!
Luin MeNaisista (tai vaikka Käytännön Maamiehestä, jos se kuulostais uskottavammalta), että menestyjät erottaa tunneälystä. Päättelin heti, että mulla sitä piisaa. Sen verran taitavasti osasin nimittäin eilenkin pysyä etäällä semmoisesta kauhujen projektista, kuin pesukoneen asennus. Näistä harmittomista "uusi kone työnnetään paikalleen, naps"-hommista kun tuppaa muodostumaan helkutinmoinen taistelu, josta perhesovun nimissä kannattaa pysyä huutomatkan päässä. Ei tarvinnut eilenkään ku uuden vesiliitännän ja uuden sähköliitännän, yhden lisäreissun kylälle hakemaan tarvikkeita ja hieman purkaa kaappia, ja ei mennyt, kuin koko ilta. Vaan loppu hyvin, kaikki hyvin: Toinen koneellinen pyykkiä pyörii jo, savua ei nouse, eikä vettäkään suihkua pesukaappiin. Edellinen, tiensä päähän tullut, kone toki pönöttää uskollisesti ulko-ovella varmaan jouluun saakka, mutta sen en anna häiritä pyykkiflowtani.Puintiflow sen sijaan antaa odottaa itseään. Intoa olis jo, vaan ei kypsää kauraa. Huomiselle luvataan monsuunisadetta. Alkaa mennä sen verran pitkälle tämä projekti, että saakin olla melkoinen flow, kun homma päästään lopulta tekemään. 

Somessa pyöriminen on alkanut kyllästyttää, koska kansakuntamme on näemmä aloittanut ennennäkemättömän virtuaaliräkytyksen toisilleen. En suoraan sanottuna piittaa ollenkaan mitä kukanenkin on mieltä maahanmuutosta, hallituksen leikkauksista, pääministerin puheesta, lakosta tai oikeastaan paljon mistään. Kiitos siis jokaiselle, joka näinä kituviikkoina on somessa keskittynyt kevyempään sisältöön, kuten jakamaan kissakuvia, osallistunut kilpailuun tai kertonut sattumuksia elämästään. Niillä piristyy muidenkin päivä. 

Leikittäiskö vaikka välillä?

6 kommenttia:

 1. Viimeiseen kappaleeseen niin samaistunut täälläkin!

  VastaaPoista
 2. Osa viljasta valmista mutta puimuri rikki. Ja juu hyvä jos ehtii kaikki puimaan ennen kuin talvi tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin hyvä, jos puinnit ehtis ennen talvea. Vaan remonttia ei oikein kestäis tulla enää. Saapa nähdä milloin alkaa. Ei vielä toivoakaan, kiitos sateiden.

   Poista
 3. Puintikausi on aloitettu, saa nähdä milloin loppuu. Pari sadepäivää tekee kyllä isännän univelalle hyvää.

  Miten ratkaisit sen, kun pyykkikoneen asennuksesta on jäänyt ainakin meillä muovipussillinen ylimääräisiä osia, joista ei oikeen tiedä, tarvitko niitä koskaan mihinkään. Talletitko vai hävititkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin jäi pussillinen eri härpäkkeitä. Ensin sisäinen himohamstraaja tuli esiin ja olin rupeamassa irroittelemaan sieltä kaikenlaisia pikkuosia jemmaan tulevia tarpeita varten, kunnes laskin, että mulla on riittävästi pikkuosia ennestään ja nakkasin setin menemään. Se oli mulle iso saavutus.

   Vettä tuli eilen aivan järkyttävä määrä. Hoooohhoiii... :O

   Poista

Anna paukkua