keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Positiivisuusviikko: Keskiviikko

Positiivisusviikko porskuttaa menemään keskiviikossa. Jos pitäis muuten nimetä viikon rasittavin päivä, se olis ehdottomasti keskiviikko. Väärinhän se on keskiviikkoa kohtaan, kun suurin osa keskiviikoista ei oo tehnyt mitään pahaa. Ei kaikkia keskiviikkoja sais leimata, jos joskus keskiviikko on ollut paska.

Edellisten päivien positiiviset:
Maanantai
Tiistai

Keskiviikko: 
- Posti ilmeisesti osallistuu tähän positiivisuusviikkoon siten, ettei toimita laskuja tällä viikolla ollenkaan. Nimittäin, niin uskomattomalta kun se kuulostaakin, tänäänkään ei tullut yhtään, ellei sitten vanhus hukannut niitä postilaatikon ja tän huushollin välillä. Se on kyllä mahdollista. Vaikka mieluummin se kyllä hukkaa vaikka työkaluja, kuin laskuja. 
- 6 vuotta mulla on ollut suomenhevonen Roope ja meidän vaiheet on olleet hyvin vaihtelevat. Välillä motivaatiota on joutunut pinnistämään, välillä ollaan saatu onnistumisia koko rahalla. Nyt nautitaan vaan mielenrauhasta paikassa, jossa on täydellinen flow. Jos siis vastaan tulee täydellisen tyhmän onnellisen näköinen ihminen, se on vaan käyny just tallilla ja sillä on mahtava hevonen. 
- Sivustot ovat alkaneet rajoittaa vapaata anonyymia kommentointia. Se on meille aaseille ihan oikein. Eikä ketään oikeesti kiinnosta jonku toisen mielipide, jos se on omasta mielestä väärä. 

Siinä ne nyt oli. Keskiviikko on alisuorittamisen päivä, joten ei oo kuvaakaan. Huomenna oon taas iskussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna paukkua