torstai 3. syyskuuta 2015

Positiivisuusviikko: Torstai

Positiivisuusviikko on voiton puolella, nimittäin torstaissa. Se on hyvä päivä. Torstaisin yleensä lounaslistoilla on hyvää ruokaa (paitsi, jos tarjotaan _joka_ torstai hernekeittoa), torstaisin yleensä ei ole kauheasti ohjelmoitua ohjelmaa ja torstai julistaa sitä, että alkuviikko vaihtuu loppuviikoksi.

Edellisten päivien positiiviset:
Maanantai
Tiistai 

Torstai: 
- Pikkukoirien draamantaju. Niillä sitä piisaa. On se niin dramaattista esimerkiksi joutua 15 minuutiksi pihalle, jos ei itse halua. Joskus sitten taas pikkukoira haluaa koko päiväksi pihalle, jolloin sisälle joutumisesta vetävät Animalia-vaihteen päälle. Niin dramaattista, niin dramaattista!
- Kävin Vihiluodon kalassa  hyvällä lounaalla. Suosittelen! 
- Ja syömään mennessä ystävällinen nainen auttoi mua, kun autosta valui tavarat parkkipaikalle, kun yritin ottaa kassia ipana kainalossa. Kyllä suomalaiset auttavat toisiaan ja ovat ystävällisiä. Ja nekin, jotka eivät hoksaa auttaa, varmaan auttaisivat, jos kehtaisivat. 
- Limingan eka Reko-lähiruokajakelu oli tänään. Aurinko paistoi lämpimästi, tarjolla oli vaikka mitä tuotteita ja homma lähti käyntiin hienosti. Ja tämän kaiken sai aikaan kaksi ihmistä, jotka halusivat. Eivät laskeneet, "että meillä ei ole resursseja" tai "se olis mainio juttu, jos joku sen perustaisi". Tekivät vaan ja pam, nyt meillä on tällainen hieno juttu omalla kylällä.

Reko-Liminka in action

Mun saalis.

2 kommenttia:

  1. Mankilassaki huomattiin Limingan mahtava REKO-alotus. Eka tillaukseni tein kamun kautta, mutta jo seuraavaan kertaan houkuttelen täältä porukkatilluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Toivottavasti osallistujia tulee tosiaan laajalta alueelta. Pysyy tuottajat mukana, kun tulee kunnolla tilauksia. Paljon tulee ryhmään koko ajan porukkaa lisää. Oli kyllä hauska lukea ryhmästä kommentteja illalla, kun tuotteita oli maisteltu. Määki harvoin syön mitään (muuta kun karkkia) ns. hullunkiilto silmissä, mutta Hailuodon Kalasavustamon lohen oon yksinäni kiskonut hurmiossa naamariin, ettei jäljellä oo ku pikkukipene. Onneksi heillä oli ylimääräistä, kun en tajunnu tilata, kun laskin, etten yksinään sais isoa palaa syötyä. No nytpä tiedän :D Sitä kauravarrasta moni ylisti, joten täytynee testata.

      Poista

Anna paukkua