maanantai 28. syyskuuta 2015

Tärkeitä uutisia valtakunnasta

Setelejä ahmiva automaatti, huputettu patsas, päivän rohkeat instagram-selfiet jne.. Seuraavaksi siis poimintoja viime aikojen tärkeistä uutisista ja sähköposteista:

Sähköpostiin tuli tarjous: "Haluatko sulattaa rasvaa, kun nukut?" Ei, en kyllä halua.

Iltasanomien uutinen vei luultavasti tärkeysjärjestyksessä voiton:
 "3 asiaa, jotka ulosteen sävy voi kertoa sinusta"  Uutista en jaksanut lukea, mutta arvelisin sen menneen jotakuinkin näin: 1) Olet syönyt mustikkaa 2) Olet syönyt lakritsaa 3) Olet erityisherkkä ihminen, jolla on paljon salaisia ihailijoita. No, Iltalehti päätti olla trendissä mukana omalla kakkaversiollaan. Heidän otsikkonsa kuului persoonallisesti: "Kolme asiaa, joita ei saisi löytyä ulosteesta". Taas artikkelia lukematta veikkaisin 1) Legopalikat 2) Se perintöpitsiliina, josta haluaisit päästä eroon 3) Käytetty sormiparisto.
 
Iltasanomilla jatketaan: "Ensitreffit alttarilla morsianta ärsyttää: Mies tiskaa väärin ja jättää pöntön kannen ylös" Voin lainata morsiammelle tuommoista kunnon perusmaalaismiestä viikoksi, niin nämä asiat lakkaa hermostuttamasta. "Ensitreffit alttarilla morsianta ärsyttää: Mies ei korvaansa lotkauta tiskeille ja jättää kakan surutta vetäisemättä".  Jatkouutinen voisi mennä jotenkin näin: "Sulhanen vastaa: Se vetäisee, ketä kakka häiritsee".

Iltalehti osasi kertoa "8 merkkiä siitä, että mies ei todennäköisesti petä".  Öö. No tuollahan tuo näyttää makaavan, ettei ainakaan just nyt oo pettämässä.

Iltalehdessä tiedettiin myös, että "Tähtipelaaja pysäköi jälleen invapaikalle". Hyi hyi! Se on rumasti tehty, ja sama koskee niitä kahtasataa muuta, jotka tekivät tänäänkin saman tempun. Aatteleppa omalle kohalles urpo.

Sitten oli taas se joku kuunpimennys tms, jota ei voi nähdä ainakaan 30 vuoteen ja kaikki kunnolliset ihmiset ovat sitä olleet katsomassa ja kuvaamassa.

Valtakunnassa siis kaikki hyvin, todellakin. 

2 kommenttia:

  1. En valita miehen työvaatteista oven vieressä ja vastaavasti omat keskeneräiset villasukkatekeleet ei aiheuta kommentteja. Kun ei tässä enää ensitreffeillä olla...

    VastaaPoista

Anna paukkua