tiistai 29. syyskuuta 2015

Syömään saapumisessa viivettä

Mää kyllä ihan just lopetan tässä talossa ruokahuollon kokonaan noilta ukkoilta. On se kumma, että sitä ei passaa tulla syömään silloin, kun se ruoka on valmista. Sitten saat odotella ja ihmetellä niiden lässähtävien ruokien kans, että mihinhän ne syömämiehet nyt jäi, vaikka yritit vielä tähdätä sen ruokailun sellaiseen saumaan, että he voivat keskeyttää työnsä helposti, eikä tarvi, kun kävellä 20 metriä sisälle.

Sen ainoan kerran, jos otat ennakkoa ja käyt käskemässä syömään, vaikka ruoka ei ihan olekaan vielä valmis, olettaen, että siinä herrasväen saapumisessa taas kestää, niin sitten ne pölähtää kyllä pirttiin saman tien. 

Ja se ruokahan pitäis ilmestyä, kuin taivaasta, jos joku sattuu syömään pölähtämään, ilman mitään ennakkovaroitusta tietenkin, mihin aikaan vain. 

Nyt on taas 52 minuuttia mennyt. Hermostuin jo odotteluun ja söin sentään itse. Saavat syödä nuo pottunsa kylmänä sitten. Voi ja juustot saa mun puolesta muuttua vaikka nestemmäiseksi, en lähde niitä enää takaisin jääkaappiin kiikuttamaan. 

Viikonloppuna meinasi pizzalaatikko lentää auton ikkunasta pellolle, kun vartavasten lähdin sitä sinne viemään, mutta herrasväki ei ehtinyt hidastaa sen vertaa puimuriaan, että olisin sen saanut sinne nakattua. 

Noo, turhaa mää tässä uhoan. Senkin pizzan kiikutin kiltisti kotiin ja syötin illalla parkissa oleville. Tän saman pampatuksen oon pitänyt ennenkin, mm. kun olin odottanut tätä samaista kokoonpanoa syömään kolme tuntia (!). 

Onneksi nuo ei oo kovin pahoja valittamaan. Sitten täräyttäisin jo haarukalla ohimoon.

Muuta aiheeseen liittyvää:

http://viranomaisenvalvoma.blogspot.fi/2015/01/maatalon-ruokahuolto.html 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna paukkua