sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulusiivouksen välttely

Joulusiivous on mahdollista välttää kokonaan keksimällä riittävä määrä sijaistoimintoja. Tässä muutamia vaihtoehtoja: (ehei, ei nämä ole oikeasta elämästä. Muuten vaan keksin.)

Lättyjä, nam lättyjä. Pakko paistaa!
- Paista lättyjä. Kaikki hyvät äidit ja isät ja kansalaiset paistavat säännöllisesti lättyjä. Sitä paitsi se on helppoa ravintoa, johon löytyy yleensä ainekset ja paistamisessa menee sen verran aikaa, että siivous lykkääntyy riittävästi.

- Vuorovaikutus lapsen kanssa. Hei, se on tärkeää kaikessa iässä. Jos ei ole omia lapsia, niin on tärkeää olla jollekin lapselle aikuisena. Keskity siis juttelemaan ja leikkimään ipanoiden kanssa, niin siinä samalla ei voi siivota. Se on kaikki pois lapsen hyvinvoinnista. Ainut hankaluus tulee siinä vaiheessa, jos se lapsi alkaa nukkua..

- Paketoi lahjoja. Paketoi myös se isännälle ostettu shetlanninponin kokoinen kompressori. Tee yksilöidyt koristeet joka pakettiin, äläkä säästele lahjanauhoissa. Etsi jokaisesta lahjan saajasta valokuva, käsittele ja printtaa se sen sijaan, että kirjoittaisit pelkän nimen pakettiin. 

No, jos oot oikeasti epätoivoinen, niin tee sitte tämä möhkäle!
- Askartele. Hyviä ideoita Himmeli, käpykuusi (no ei, tätä en voi oikeasti suositella. Jumalaton homma ja lopputuloksena käpyjä variseva möhkäle), tonttuasetelma luonnonmateriaaleista (tämä vois olla hyvä, kun menee aikaa kaivaa ne materiaalit tuolta hangesta).


- Auraus, lunta vihdoinkin! Auraa, kolaa, lapioi. Suosittelen käsipeliä mahdollisimman monessa kohteessa, jos kunto kestää. Lunta voi myös siirtää paikasta a paikkaan b. Sitte kun oot aurannu tarpeeksi, ota valokuvia. "Ihania lumisia oksia, pakko kuvata!". 

- Kirjoita blogia.

Mikäli sulla on joku tentti tai palautettava työtehtävä vielä ens viikolla, niin näistä mikään ei toimi. Silloin se joulusiivous on ehdottomati tehtävä just nyt.

No tätäkään en suosittele. Konvehteja variseva styroksikranssi...Kaikkea sitä ihminen kokeileekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna paukkua