perjantai 19. joulukuuta 2014

Miesten yleinen hätätila 22.-24.12.2014

Tämä on totuus (kuva mtv.fi)
Hyvät miehet, on syytä julistaa yleinen miesten jouluhätätila alkaen maanantaina 22.joulukuuta viimeistään klo 7.30. Siihen mennessä hameväki on seonnut joulujärjestelyissä: Siivoavat kuin hullut, säntäävät kauppaan jopa useita kertoja päivässä, kokkaavat ja leipovat kuin suurtalouskeittiössä, tuomitsevat kaikki ostamansa joululahjat aivan paskoiksi ("Ei tämmösiä voi kellekään antaa!!!") ja  kärsivät niin suuresta joulustressistä, että käyttäytyvät syyntakeettomasti. Teidän on syytä paeta pikaisesti autotalleihin, konehalleihin tai muihin turvalliseksi kokemiinne paikkoihin. Voi olla suositeltavaa käydä hiekoittamassa sama piha kolmatta kertaa samalle vuorokaudelle tai neuvotella apulantakaupoista juuri näinä päivinä. Varatkaa suojatiloihinne juomaa ja ruokaa. Päivisin töissä olevilla naisilla oireet ilmenevät erityisen voimakkaina iltaisin. Oireet ovat pahimmillaan ko.aikana, mutta alkaneet jo aiemmin viikonloppuna.
Hätätila päättyy 24.12. Klo 12, jolloin kaikki on täydellistä. 


Tämä on täyttä kusetusta (kuva kodinkuvalehti.fi)

2 kommenttia:

  1. Ihan täyttä totta! Nää sun tekstit on niin hauskoja :D Käyn lähes joka päivä tarkistamassa, et ootko kirjoittanut uusia tekstejä. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mää joudun vähän pidättelemään, kun mun päähän vaan putkahtaa näitä juttuja koko ajan :D Varsinkin illalla, kun oon menossa nukkumaan, niitä näitä alkaa vaan tulvia jostain!

      Poista

Anna paukkua