maanantai 16. helmikuuta 2015

Näin saavutat onnellisen elämän

Aivan liian usein tulee luettua ohjeita, kuinka saavutetaan onnellinen elämä. "Ole itsellesi armollinen", "Älä murehdi turhia", "Kirjaa huolesi paperille" blaa blaa blaa. Helposti sanottu, mahdottomasti tehty. Tässä on nyt ihan konkreettiset ohjeet, joita noudattamalla saat takuulla tuloksia:
1) Älä asioi rautakaupan noutopihalla
Jos huonossa parisuhteessa ihminen tuntee itsensä mitättömäksi, niin näiden isojen rautakauppaketjujen noutopihalla tunnet itsesi näkymättömäksi. Puhdasverinen trukkikuski ei huomaa asiakasta, vaikka tämä heittäytyisi keskelle kulkuväylää alasti makaamaan. Sekä sinä, että trukkikuski tulette onnellisemmaksi, kun et mene sinne haitolle norkoilemaan sen kuittisi kanssa.


2) Eläimet = Ongelma
Sanotaan, että eläimet laskevat stressitasoa. Jostain syystä ne tuntuvat kuitenkin olevan ajastettu oksentamaan ja paskantamaan juuri silloin, kuin se olisi vähiten suotavaa ja sairastuvat kellontarkasti perjantain klo 16 jälkeen, kuin eläinlääkärin taksamittariin pamahtaa päivystyslisä. Älä hommaa yhtään elukkaa riesaksesi tai vaihtoehtoisesti hommaa niin monta, että jonkin tyyppinen poikkeustila on vakio.


3) Älä aloita rakennusprojektia
Jokaikinen rakennusprojekti naamioituu aluksi "lähes itsestään valmistuvaksi ja varsin edulliseksi", sekä "Itse kun tekee, niin tulee paljon halvemmaksi".  Jep, just niin. Budjetti tai yhteishenki pitää yhtä vuorenvarmasti kuin Ukrainan tulitauko.


4) Osta hyvä taskulamppu
Tämän kanssa älä hyvä mies pihtaile, vaan osta se kunnon lamppu. Ja säilytä sitä jossakin, mistä löydät sen aina. Sillonkin kun on pimeää.


5) Laita ne kuitit talteen HETI
Eletään sitä aikaa vuodesta, kun monessa talossa pömistellään kirjanpidosta kadonneita kuitteja muovikasseista, hanskalokeroista, autojen mattojen alta, haalareiden taskuista, ja sieltä sun täältä. Oisko kannattanut kiikuttaa se heti sinne kansioon? Liian yksinkertaista. Helpommalla saavuttaa onnellisuuden, kun täräyttää parsakaalista ja palsternakasta vihersmoothien ja syvähengittää joka aamu 45 minuuttia.4 kommenttia:

 1. Mitä on syvähengittäminen? Kuulostaa helpoimmalta :D.
  -Hanna-

  VastaaPoista
 2. Höh! No en kait mää sitä nyt omasta päästä keksiny. Pallean kautta sisään ja rennosti huulia päristellen suun kautta ulos, tai jotain sinne päin = Tautisen työlästä hengittämistä. Tunnen asiaa lähes yhtä hyvin kuin palsternakan.

  VastaaPoista
 3. Palstanpitäjä eli palstern-akka voisi suorittaa demonstraation jonkun rautakaupan noutopihalla odottelemalla trukkikuskia alasti. Mikäli kohde olisi esim Äimäraution K-rauta, niin taatusti sinne tupsahtaisi trukkikuskeja Rautsista, Välivainiolta, Starkista, Byggmaxista, Bauhausista ja Ojan raudasta. Rikkaruohokin repisi juurensa pellonpientareesta ja tulisi trakvaattorin etukuormaajan trukkipiikeillä sohimaan. Lupaat vaan! ;D

  VastaaPoista
 4. Pyh, nyt on niiiiiiin epärealistiset kuvitelmat eräällä lannoitusta nauttineella Rikkakasvilla, että ei ole tainnut kyseisissä noutopihoissa käydäkään. Itse siellä saa villapaalinsa ja styroksipakettinsa rimpuilla, vaikka kuinka olisi keisarin uusissa vaatteissa. Täytyisi olla jotain todella _TODELLA_ paljon radikaalimpaa keinoa käytössä palvelua saadakseen. Vielä en ole keksinyt mitä, mutta joku tradenomiopiskelija voisi tehdä aiheesta opinnäytetyön.

  VastaaPoista

Anna paukkua