tiistai 23. kesäkuuta 2015

Hidas elämä ei sovikaan kaikille

Koska tätä blogia ei kannata puskea väkisellä sen enempää, kuin sontaakaan, olen hengähtänyt näppäimistön takana hetken aikaa. Aiheita on kyllä putkahdellut mieleen tuttuun tapaan, mutta itse teksti ei ole lähtenyt valtoimenaan tulemaan, ja ähistämään en rupea.

Olen tullut siihen tulokseen, että aivoni päättivät jäädä hetkeksi lomalle. Kiireitä on turha syyttää, koska niitä nyt ei mainittavasti ole ollut tarjolla. Tai oikeastaan kuulun siihen ihmisryhmään, jolla on aina kiire. Päivä ei ole eletty käytännössä ollenkaan, jos ei aamusta iltaan ole säntäilty sinne tänne ja SAATU AIKAISEKSI sitä sun tätä. Aikaan saaminen on erittäin tärkeää. Sillä mitataan päivän onnistuminen. Saldosta miinustetaan luonnollisesti sellaiset erheet, kuten päiväunet, television katselu, toimettomana istuminen ja sanapelin pelaaminen. Nyt kuitenkin olen kokeillut näitä vetelehtimisen eri muotoja ja todennut, että ne eivät lisänneetkään hyvinvointia.


Unelmat on tärkeitä, kun keksis nyt jonkun hyvän. Kuva: hidastaelamaa.fi


Eilen saatiin vihdoin niin paljon valmista (loput riistapellot), että ilmeisesti tekstin tuottamisen lahjakin on palautunut. Ja koska vötkistely ei näemmä sovi kaikille, lopetan kokeilun taas hetkeksi. Vetelehditty päivä on hukkaan heitetty päivä.


Tänään on oikea päivä haalata  itseni ostamaan
tarvikkeita Oulusta, vaikkei huvittais. Kuva hidastaelamaa.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna paukkua