sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Rehellinen kuntosaliraportti

2. lokakuuta aloitin juhallisesti kuntosali-projektin, josta kirjoitin blogiin otsikolla Ja niin hänen oli aika ryhdistyä. Vannoin kaksi sormea biblian päällä kulkevani punttiksella säännöllisesti joka sunnuntai ja näin jo sieluni silmin kohentuneet punnerrustulokset ja litteäksi muovautuneen vatsan. En ole lusmuilussa edes pahimmasta päästä, vaan olen mielestäni osanut pitää kuria myös itselleni, siinä missä toisillekin.

Kuntokuuri on edennyt seuraavin askelmerkein. 

su 2.10. kuntosalilla. Lihakset kipeänä seuraavaan torstaihin. Ihan hirveä liikkua!
su 9.10. kuntosalilla. Etureidet järkyttävän kipeänä useita päiviä. Olin kirjoittanut kalenteriin "Olipas se kyykky pelkällä tangollakin raskasta."
su 16.10. ensimmäinen skippaus. Syynä hevoset, jotka aiheuttivat kriisin syömällä olkipellettiä ja jouduin etikkahommiin illaksi. Syy se on sekin.
su 23.10. kuntosalilla reippaasti. Lihakset kipeänä ehkä pari päivää, pystyin liikkumaan.
su 30.10. Lomareissulla. Sali skipattu, ei tunnu missään. 
6.11. Skippaus, koska flunssa. En aluksi tajunnut flunssaa hyväksi syyksi luistella salilta, mutta kaverit vinkkasi ;)
13.11. Edelleen skippaus flunssaan vedoten (Oikeasti olin flunssassa!!) ja vähän isänpäiväänkin vedoten. Mukavampaa käydä pappaloissa syömässä kakkua. Flunssa ei estä kakun syöntiä.
20.11. Kalenterissa merkintä: "Kuntosali klo 18. En mennyt, koska olen laiska". Ei lisättävää.
27.11. Unohdin.








2 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi kuntosalilta laistaja! Ostin viime vuoden joulukuussa tuohon 200m päässä olevalle kuntosalille 10 kerran kortin.. Vuoden aikana on tullu käytyä tasan kahdesti ja nekin oli vasta viime kuussa..... :---D aina on hyvä syy lähteä koiran kanssa paistamaan makkaraa 30 km päähän kuin sisälle hikoilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä hommaa nyt ei vaan oo luotu onnistuun, ainakaan nyt. Kaippa sitä ihminen hengissä pysyy ilman kuntosalia, hope so!

      Poista

Anna paukkua