perjantai 20. marraskuuta 2015

Kuvaukset

Valmistelimme tänään blogin tulevaa kukoistusta kuvauksilla. Kuvaajalla oli asenneongelma. Olen ymmärtänyt, että kuvaajan tehtävä on kehua mallia: "Hyvin menee", "Vau nyt tulee upea" "Oot kyllä niin mahtava", mutta tämä kuvaaja oli eri maata. Ei kuulemma pysty "kuvattavan kauheudelle" mitään, vaikka ammattilaiset kuulemma pystyy. Lisäksi moitteita kuvausolosuhteissa sai "murhanhimoiselta näyttävä katti" ja "punakka se on kyllä sunkin naama." No, näistä puutteista huolimatta saimme muutaman otoksen, jotka pitkin hampain, ja massiivisesti muokattuna, tulen julkaisemaan täällä tulevina aikoina.

Valmisteltavaa tässä on muutenkin, koska olen asettanut blogilleni jouluisia tavoitteita. Kaikkea sitä tämän eteen tekeekin. On nimittäin väläytelty, että blogin takia mm. rakentaisin himmelin, valmistaisin joulukaramellejä ja pitäisin joululaulukonsertin. No, tulette vielä näkemään mitkä näistä toteutuvat.

Oisko sittenki kannattanut hommata joku ammattilaiskuvaaja?

2 kommenttia:

  1. Piparkakkutalo jouluksi. Jos ei onnistu niin todisteet saa tuhottua... http://m.iltalehti.fi/pippuri/2015100220455066_ah.shtml

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, tuosta tulis joko huikea ja huikea katastrofi. Mutta 6 suklaalevyä! Menee monta levyä pahimmassa tapauksessa kankkulan kaivoon. Nyt kyllä siitä huolimatta polttelis kokeilla! Pitäis suunnitella vaan mahtipontiset koristelut.

      Poista

Anna paukkua