keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Arkisia unelmia

Ihmisellä täytyy olla unelmia, haaveita ja tavoitteita. On monenlaisia ihmisiä: esimerkiksi sellaisia, jotka unelmoivat jatkuvalla syötöllä ja kaikki ovat jo oppineet tietämään, ettei niistä toteudu, kuin korkeintaan 1/1000. Sitten on ihmisiä, joiden on vaarallista saada unelma, koska he toteuttavat sitä vimmatusti. 

Olen tänään unelmoinut suuria: 
- Haluan lisää pyykkinaruja. Niitä on ollut 8 kpl, mutta kiinnityksen irrottua olen oppinut tulemaan toimeen vähentyneellä määrällä. Nyt niitä on 4 kpl ja osaan kyllä rytmittää pyykkäämisen kuivauskapasiteetin mukaan, mutta koska ihmiset tuntuvat unelmoivan, olen päättänyt tavoitella tätä unelmaa. Menen ostamaan kohta tarvikkeet. Tein jo tarvittavat mittaukset.

- Haluan katsoa televisiota pirtissä. Nykyään kukaan ei ehdi koskaan katsoa televisiota, kun sitä pitäisi erikseen mennä tollottamaan tuonne peräkammariin. Kaipaan sitä, että voin taustaäänenä katsoa Koirakuiskaajan kahdettakymmenettä uusintaa ja chat-juontajan kimakkaa ääntä. Eniten haluan jouluaattona katsoa Joulupukin kuumalinjaa samalla, kun pyörin kotona. Tämän hetkinen antennitilanne ei edesauta tilannetta, mutta olen ryhtynyt tälläkin saralla toimenpiteisiin. Viimeistään joulukuun alussa asia on hoidettu. 

Siinäpä ne haaveet tällä erää olikin. Nämä seikat nostaisivat elämänlaatuani nyt eniten.

Ja hei, joskus saa jotakin, vaikkei edes tahdo. Hallissa on siivottu tänään reippaasti hyllyjä. Sieltä kun näemmä voi löytyä ihan mitä tahansa, niin siivouksen tuloksena löytyi paketista puolitusinaa Arabian vanhoja vateja. Seuraavaksi löytyy varmaan Hankkijan muovikassi täynnä seteleitä. Niillä rahoilla tilaan antennimiehen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna paukkua