perjantai 20. maaliskuuta 2015

Viljelysuunnitelma ylikuormitti kovalevyni

Huh huh, aivot surisee niinkuin kärpänen aamuyöstä, kun tänään tehtiin viljelysuunnitelmaa. Paketti meni jokseenkin uusiksi periaatteella Kaikki mitä luulit tietäväsi onkin väärin, koska sen verran on tulossa uudistuksia järjestelmään. Ja minä kun luulin, että suurin muutos elämässäni tuli, kun Fazerin sininen uudisti pakkauksensa.

Uudet ehdot vaikuttaa ihan ok:lta. Luomussa muutokset on varmaan pienempiä, mutta kyllä tässä lähipäivinä saa laskukone laulaa, kun vertailen vaihtoehtoja. Paljon tulee uutta. Tuki-infot on tällä seudulla vasta alkaneet. Taidan tehdä laskelmia ja suunnitelmia ja mennä huhtikuussa tuki-infoon sitten hakemaan uskonvahvistusta. 

No se siitä wisusta sitten. Nyt joudun avautumaan, koska taas sattui moottoritielle kiintiövolvo, jonka täytyy saada ajaa ohituskaistaa _koko matkan_.
Ohitushan tällä kiintiövolvolla ei nopeudesta päätellen ole tavoitteena, mutta pääseehän siinä kyllä ohikin, kun blokkaa sopivasti muut. Noo, Kiintiövolvot on niinku koiranpennut, rasittavia, mutta hymyilyttäviä.

Kävin vielä pesukadulla auton kaivamassa muran alta. Ihmettelin, kun henkilökunta antoi mulle kuivausliinoja ja jonkun pillin. Myöhemmin selvisi, että se pilli on antenni.

Ps. Tänään on se päivä, jolloin täytyy tuntea syyllisyyttä, jos et ollut katsomassa sitä auringonpimennystä tai mikä olikaan. Sitä ei tapahdu ku ehkä kerran miljoonassa vuodessa ja jos nyt missasit sen, niin et näe sitä enää IKINÄ! 


Kiintiövolvo in business


2 kommenttia:

 1. Oikealta ohi (ja boonuksena vaivihkainen keskari), niin oppiipahan olemaan.
  Ps: En määkään kattonu auringon pimennystä. Oon nähny jo sen vuonna 1990.
  -Hanna-

  VastaaPoista
 2. Se tässä volvomiehen suorituksessa olikin kaikista hienointa, että missään vaiheessa ei oikein päässyt oikealta ohi. Mutta keskaria mää en näytä, kuin ehkä vahingossa, ja sittenkin kaduttaa. Muistat kai sen mummocasen?

  Määki muistan joskus pienenä yöllä katsoneeni jotain taivasilmiötä, että oisko sitte ollu samasta kyse. Se saa riittää. Sää et siitä hommasta vaan muista mitään, että sullei oo alibia.

  VastaaPoista

Anna paukkua