tiistai 10. maaliskuuta 2015

Amatööri koeajolla: New Holland T6.165

Tänään taisi olla muuten elämäni eka kerta, kun kävin koeajamassa traktorin. Pitihän sekin jo tähän ikään kokeilla. Nyt oltiin muutenkin vieraalla maaperällä, kun kyseessä oli New Holland T6.165. Kun on aika pitkälle Valmetin haalareissa kasvanut, niin tämähän on vähän niinkuin ulkomailla kävis. No syvällistä analyysiä ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista kannattaa odottaa tästä osoitteesta yhtä paljon kuin päävoittoa luontoarvasta, mutta mutu-analyysi on tarpeeksi. Jätetään ne oikeat analyysit muille.Se ei muuten oo ihan yksinkertaista, että mene ja koeaja. Mitä siinä oikein pitää tajuta analysoida? Riittääkö se mutu-tuntuma? Jos tunneratkaisu riittää, niin sen pystyy muodostamaan ilman insinöörin tutkintoakin. Helppoa naiselle! :D

Tästä traktorista tykkäsin kyllä. Siinä ei ollut mitään, mikä ärsyttäis, ja sehän on jo paljon :D Se oli mukava tiellä, toiminnot oli järkeenmeneviä ja kaikki "oikeassa paikassa". Sieltä näki ulos ja apukuskille oli kunnon penkki. Ihan tuo New Hollandien muotoilu ei miellytä niin paljo ku Valtroissa. Mutta joo, ennakkoluulot sai todellakin kyytiä.


Se uus T7 on nyt vissiin koeajettavissa kans. Mielenkiintoista hommaa, mutta kyllä noita teknisiä asioita sais ruveta allekirjoittanut opiskelemaan ihan tosissaan. Harmittaa olla tekniikkaääliö. 

Ps. Ei tarvi jatkossa syöksyä ojaan vastaavanlaisen New Hollandin lähestyessä. Sen sijaan varo epämääräisesti etenevää vihreää 755:sta :D
3 kommenttia:

  1. Meinaakko hommata tollasen putputtimen?

    VastaaPoista
  2. Komea peli. Työkaverillani on New Holland, kävimme juuri viikko sitten hankkimassa siihen hieman uusia varaosia niin saadaan se taas kunnolla lyöntiin. Hän on taas vuorostaan aina tykännyt enemmän New Hollandeista kuin Valmeteista. Makuasioitahan ne.

    VastaaPoista

Anna paukkua