maanantai 13. heinäkuuta 2020

Näistä asioista kannattaa stressata aamuyöstä

Aamuyön tunnit, nuo oivallisimmat hetket perustavanlaatuiseen aitoon murehtimiseen!
Paras aika stressaamiselle klo 3-5 välillä.
Kesto: Pari-kolme tuntia kerrallaan, tuntuu sen verran ikuisuudelta, että saat tunnetilan, että "En ole nukkunut KOKO yönä!" 
Parhaimmat olosuhteet: Oma sänky, jossa mahdollisesti vieressä onnellisena kuorsaa vielä kumppani.
Lopputulos stressaamiselle: Ei havaittavaa muutosta olosuhteissa. Asiat harvemmin etenevät aamuyöstä, kun ei ole oikein virastoaikakaan.
Jälkianalyysi: Ihan tosissaanko käytin yön tämän asian miettimiseen?

Esimerkkejä hyvistä aiheista (saa lainata):

- Miksi en sulattanut pakastimia silloin, kun oli pakkasta. Nyt on myöhäistä. Kaikki kolme pakastinta ovat täynnä vanhentunutta sontaa. Paljonkohan noiden kolmen kivikautisen pakastimen huudattaminen tekee vuodessa lisää sähkölaskuun? 

- Otinko sittenkään kaikkia kotieläimiä sisälle? Jos joku jäi vahingossa ulos, syökö sudet ne? Missä niitä susia nyt liikkuu? --> Jatka haluamillasi kauhuskenaarioilla. Näe loppuyö susipainajaisia tai kyttää riistahavainnot.fi:tä.

- Onkohan pyykit koneessa? Mätäneekö ne? Jäikö voirasia pöydälle? Muistinko sammuttaa hellan?

- Lapset: Kestoaihe siitä päivästä lähtien, kun pissatikussa on ne kaksi viivaa, joista toinen tosin on  niin paljon haaleampi, ettei nyt voi olla aivan varma siitäkään. Lasten suhteen aiheita voi soveltaa rajattomasti: Tuliko niille tunne-elämän kehitykseen häiriötä, kun en illalla jaksanut kuudettatoista kertaa perustella miksei me nyt voida lähteä ostamaan ponia? Miten helkkarissa me ehditään aamulla kerhoon ajoissa? Olenko huono äiti? Olenko huono äiti? OLENKO HUONO ÄITI? (Olet.Kaikki on.)

- Menneisyysaiheet: Käy läpi sosiaaliset kömmähdyksesi läpi 90-luvulta tähän päivään.

- Kaikki laskut maksamatta-paniikkikohtaus: En varmasti ole muistanut maksaa Voitelukeskuksen laskua, vaan se on jossain hukassa! Kaikki laskut on varmasti hukassa! Huomenna on postilaatikko täynnä karhukirjeitä! (Aamulla tarkistettu tulos: Maksettu heti kun lasku tuli, kuitit kansiossa.) Tämä kohtaus on aivoissa tapahtuva häiriötila, jossa ammattimurehtija kokee todella tuhonneensa maineensa laskunmaksajana ja epäilee joutuvansa ankariin seuraamuksiin maksuista, jotka on todellisuudessa suorittanut jopa viikkoja sitten.

- Aamuyön parisuhdekriisi: Tekisi mieli herättää puoliso riitelemään. Eikö se ollenkaan ota minun tunteitani huomioon? Käy läpi kaikki epäonnistuneet tilanteet ja analysoi niitä. Mieti eroa. Nukahda miettiessäsi, että miten käy perennapenkin, jos muutat pois. Herätessäsi aamulla et muista perennapenkkiä tai kriisiä. Sinkkumurehtijalla riittää kyllä myös ajateltavaa laajemmallakin kantilla, kun voi analysoida koko ikäluokan heikkoudet ja miettiä miten aikoo elää yksin koko loppuelämänsä, mutta pitäisikö sittenkin laittaa viestiä sille yhdelle jampalle/pirjolle.

- Projektit: Oli kyseessä kiva tai paska projekti, murehdi siihen liittyviä asioita.

- Liika innostus: Murehtimisen kuninkuuslaji, koska täysin järjetön. Tässä stressaamisen muodossa on kyse siitä, että olet yksinkertaisesti liian innostunut jostakin asiasta, että heräät miettimään sitä ja mahdollisia esteitä, etteikö asia toteutuisi, esimerkiksi kello ei soi aamulla ja myöhästyt kyydistä.

Ei muuta kun murehtimaan! Kesäyöt ovat oivallisia siihen, kun hikeä puskee ja linnut lallattaa.

2 kommenttia:

  1. Jos tarvitset ammattimaista apua varastetun bitcoinin tai kryptovaluutan palauttamiseksi ja puolison puhelimen etähakkeroinnin, ota yhteyttä extremeinfiltrators@gmail.com

    VastaaPoista

Anna paukkua