perjantai 20. maaliskuuta 2015

VV:n analyysissa Maajussille morsian - uusi kausi

Kun Maajussille morsiamen uudet jaksot alkavat, se on valtakunnassa aina kutkuttavaa aikaa. Se on vaan niin ihana ohjelma, joka ei ole teennäinen tai nolaava. Katsoin tämän viikon jaksoa nauhalta (kunnon muinaismuisto sanoo katsovansa "nauhalta", eikä "boksilta") ja jakson loputtua telkassa pyöri Sinkkulaiva. Sanoisin, että eroa on yhtä paljon kuin Timo Soinilla ja Tuomas Enbuskella, eli Paljon.Tälle kaudelle on saatu ilahduttavat maajussit mukaan. Mukana tällä kaudella on paljon aika nuorta porukkaa ja semmoisia, joilla on vielä perhe perustamatta. Lisäksi pistin merkille, että ovat ns. "oikeita" maajusseja, joille se maatalous on pääelinkeino. Itselle nämä kiinnostavat enemmän kuin esimerkiksi eläkepäivien kumppania etsivät tai maataloutta sivutoimisesti tekevät.Meidän äitikin oli katsonut ohjelman ja sitä säälitti nämä maajussit, kun "yksin siellä raukat riuhtovat menemään." Olisi kuulemma lähtenyt jollekulle emännäksi, jos olisi "30 vuotta nuorempi". :D


Maajussi-Tommi: Luomutilallinen, jolla oli kadehdittavan monipuolinen viljelykierto. Sanoi niin fiksusti, että naisellakin sais olla tavoitteita ja kunnianhimoa omassa elämässä ja tahtoi kehittää omaa tilaansa, että voisi olla itse tyytyväinen näkemäänsä. Tommi tarjosi Miialle piknik-kahvit, mutta mää uskallan epäillä, että tuo ei oo tulevalle morsmaikulle ihan jokapäiväinen tapahtuma.
Maajussi-Katja: Katjan äiti kaipaili tyttärelleen komeaa miestä, mutta Katjalla itsellään oli onneksi vähän oleellisemmat kriteerit :D Saapas nähdä löytyykö niitä romanttisia kynttiläillallisen tarjoavia miehiä. Itse kyllä syön mieluiten valot päällä.

Maajussi-Vesa: Tämän esittelyn kohdalla mulla iski hirvittävä silppurikateus! Spelttipelto oli kans mielenkiintoista nähdä! Tämä reipas luomuviljelijä nauratti mua, kun rehellisesti naureskellen totes, että "joskus pieniä romanttisia piirteitä voi ilmetä". Talo olis kyllä topakkaa emäntää vailla, toivottavasti on löytynyt!


Maajussi-Heidi: Olipas tässä melko reipas huskysafari-yrittäjä, kun ostaa täräytti itselleen oman tilan. Heidillekin oli käynyt, kuten meille maalla kasvaneille tahtoo käydä, että paluu kotiseudulle tulee jossain vaiheessa eteen, vaikka kuinka aluksi lähtisi renkaat sauhuten. Etsii ulkoilmaihmistä ja se kuvaus osui varmasti hyvin nappiin.


Maajussi-Mikko: Tässä on kyllä tän kauden mun ehdoton suosikki! Pätevän näköistä touhua, monipuolinen tila ja miten viisaita sanoja parisuhteesta. Mikolle voi olla kulttuurishokki, kun se mamma löytyy ja pistää kapulat rattaisiin, että elämään tulee töiden lisäksi muuta äksöniä. Paras lause: "Haetaan vaimoa, ei taloudenhoitajaa".


Maajussi-Laura: On mielenkiintoista päästä näkemään tuollaisen city-farmin elämää, kun ollaan ns. pelipaikoilla. Laura oli kyllä symppis ja niin nuori. Vielä on armeijaa ja kaikkea edessä, että puolison löytymisellä ei vielä ole kiire. Odotan kuitenkin ehkä eniten, että työpari ukki näkyisi ruudussa!  Lauralta kysyisin kymmenen vuoden päästä, että oliko sillä miehen ruoanlaittotaidolla sittenkään niinkään väliä ;)Maajussi-Juhani: Mansikkatilan isäntä, joka käväisi kymmenisen vuotta sivistyksen parissa ja ajautui takaisin kotitilalleen (ha, sille ei vaan mahda mitään! :D ). Juhani oli niin rauhallisen ja sivistyneen fiksun oloinen, että hänen kanssaan mulla oli vähiten yhteistä..Maajussi-Kimmo: Lystikkäin maajussiesittely ikinä :D Kimmo taitaa olla luontainen esiintyjä, ei paljon kamerat jäykistänyt. Jäätävän hauska jäbä, mutta Kimmon tuleva muru saa varmasti haalata miehen haalarin persauksesta välillä kotiin. Jos kaikkien näiden maajussien deittailu ei pääty telkkuun saakka, niin Kimmon on oltava ehdottomasti mukana!

Kuvat. Mtv.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna paukkua