maanantai 30. marraskuuta 2015

Huomenna se alkaa, vuoden pähein joulukalenteri

Lokakuussa päätin, että tänä vuonna blogissani avataan joka päivä joulukalenterin luukkuja. Päätin myös, että luukkujen sisältö ja toteutus on hyvissä ajoin tehty, ja ne syntyvät, kuin itsestään. No syntyiväthän ne, lähes yhtä itsestään, kuten vaikkapa reilu 5-kiloinen vauva tuppaa syntymään alateitse ilman kivunlievitystä. Tai siis "hyvissä ajoin" vaatii vielä hieman määrittelyä. Edellisenä iltanakin voi varmaan olla hyvissä ajoin.

Tervetuloa siis Viranomaisen valvoman joulukalenterin pariin. Ois tätä oikeasti joku joulukomitea voinutkin vahtia, ois ainakin kannattanut. Luvassa on jouluisia vinkkejä, joita ei kannata toteuttaa, upeita arvontoja, yllätysvieraita ja realismia jouluvalmisteluihin. Pysy mukana. Ja teille hätähousuille tämä sopii erityisen hyvin, koska kontrolloin, ettette pysty aukomaan luukkuja etukäteen. 



Joulukalenteria ei onneksi ole tarvinnut tehdä yksin, vaan mukana on sellainen tonttukomitea, että oksat pois! Parhaista yhteistyökumppaneista parhaat paljastuvat sitten hiljalleen luukkujen avautuessa. Koska jouluun kuuluu saamisen lisäksi antaminen, luukkuja saa ja kannattaa jakaa, jotta kukaan ei jäisi riemusta paitsi ja rannalle ruikuttamaan. 

Huomenna siis hyppää kelkkaan ja valmistaudu vapaaseen laskuun, joka jatkuu jouluaattoon saakka. 

Kalenteri ei sisällä kaloreita, tai pähkinää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna paukkua