keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Hatunnostoja erityishyville Osa2


 
Urputtaminen on helppoa, hatun nostaminen vaikeampaa. Tässä on pikaisesti koottu kakkososa mieleeni putkahtaneista spesiaaleista. Näinä reklamatioiden luvattuina aikoina, mieti sen sijaan muutama ketä kehuisit, ja tee se.


 Osa1 on luettavissa TÄSTÄ


Akkutalo, Oulu. Tämä paikka on kuuluisa, eikä syyttä. Jatkuvasti joku suosittelee ja akun osto on sujunut omalla kohdallakin lukuisia kertoja, kuin taikasauvan viuhahduksella (sillä erotuksella, että viuhahdus näkyy tiliotteessa).


Lakeuden Katsastuksen sihteeri Mari. Tässä on kyllä nainen paikallaan. Ottaa jokaisen asiakkaan vastaan kuin VIP-vieraan. Koko paikan sielu. Tätä super-asiakaspalvelijaa ei kannattaisi päästää edes lomalle, koska jotkut vaan eivät ole korvattavissa.


Maaseutuasiamies Ari Kauppi. Tässä on mies, joka tilanteen vaatiessa toimii vaikka psykoterapeuttina tai hammaslääkärinä. Vaikka jokaisella on varmasti kevätsesonkina yhtä aikaa asiaa, niin taikoo jostakin aikaa kaikille. En ole koskaan testannut, mutta epäilisin, että vastaa puhelimeen vaikka keskellä yötä. Ari on tehty asenteesta.


Maaseudun Tulevaisuuden Kantri-liite. Mainioita juttuja kerrasta toiseen. Kannesta kanteen hyväntuulista maaseutua ja sellaisia juttuja, joita kiittelee mielessään, että "onpa ihana, kun joku tajusi kirjoittaa tästä!". Ei purnausta tai surkeutta, vaan loistavaa asennetta.6 kommenttia:

 1. Kantri-liite on kyllä kuukauden yksi odotetuimmista jutuista! Ensin sen selailee nopeasti läpi, sitten lukee ne jutut mitkä vaikuttavat parhaimmilta ja sitten loput.

  VastaaPoista
 2. Ei jaksais ollenkaan odottaa seuraavaa numeroa. Varsinkin Olgan kolumnille hirnun yleensä ääneen. Ei ole montaa, joka osaa kirjoittaa niin osuvasti maaseudusta ja varsinkin eläimistä.

  VastaaPoista
 3. Ärsyttävästi vielä vihjailevat tulevista jutuista Facebookissa :) Olgan kolumnit ovat kyllä hyviä, itse pidän myös Rallin oivalluksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en ollu edes hoksannu Kantrin omia fb-sivuja! Piti käydä peukuttaan. Ja ainiin, ei saa unohtaa Kirsti Mannisen mahtavaa palstaa. Sitä lukiessa melkein voi kuvitella olevansa paikan päällä touhuja seuraamassa.

   Poista
 4. Kantria on kyllä ikävä, nyt ei Massikkaa enää saa käsiinsä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa tuo Kantri sellainen, että sais tilattua erikseen. En ainakaan löytäny semmosta mahdollisuutta. Mutta luulen, että meidän taloudessa varmaan viimeisten joukossa luovuttais tästä.

   Poista

Anna paukkua