sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Sukulaisten toilailujen hyödyntäminen blogissa

Sukulaiset ovat siinä mielessä hyödyllisiä, että heidän tekemisillään voi retostella täällä blogissa aika vapaasti, eivätkä he oikein pysty asiasta valittamaan, koska sukulaisuus velvoittaa. Ei tarvi miettiä, että loukkaantuukohan se, koska kohde tietää koko ajan, että kaikkea sanomaanne ja tekemäänne voidaan käyttää teitä vastaan.

Mulla on tapana polttaa pahviroskat takassa. Siinä mielessä teen huoletta päästöjä, koska olen laskenut sen järkeväksi. Sen sijaan en tiedä missä sen sukulaisvieraan järki oli ollut, joka näytti huoletta nakanneen samaan settiin tulitikkua odottamaan myös muoviroskat. No, positiivista on se, että ne roskat oli eliminoitavaksi menossa. Ajatus oli kaiketi hyvä. 

Sama sukulainen ihmetteli myös, kun kaupasta palatessamme ajoin autolla pihan keskelle, pysähdyin ja aloin tehdä tuttua analyysiä: Mitä koneita on siirtynyt poissa ollessani, ketä on palannut pellolta, mitä koneita sen sijaan puuttuu, eli missä kukanenkin mahdollisesti on jne. "Mitä sää nyt tähän keskelle pihaa jäit töröttämään?! Sää oot kyllä outo." Kulttuurieroja, kulttuurieroja..

Keskustelimme myös meikeistä. Olimme eri mieltä mm. meikkikynän käytöstä. Sukulainen perusteli omaa näkemystään sillä, että "on lukenut". Tarkemmin lukujen laatua tiedusteltuani selvisi, että meikkialan korkeakoulututkinnon sijaan nämä tiedot perustuivat eri meikkiblogien teksteihin. Ilostuin välittömästi. Sehän tarkoittaa sitä, että jossain voi olla joku, joka pitää tiukasti kiinni näkemyksestään ja perustelee näkemystään, että on lukenut sen MUN blogista. Aika mahtipontista!

https://www.facebook.com/viranomaisenvalvoma4 kommenttia:

 1. Täältä se totuus löytyy, ehdottomasti! ;)

  VastaaPoista
 2. Vedottu monta kertaa blogin "vanhaisäntänuoriemäntä"-osioon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha! Siispä vedän vertoja näille meikkiblogien aatelisille. *hillitön tuuletus*

   Poista

Anna paukkua